Lekkage opsporen Zoetermeer

Lekkage opsporen Zoetermeer

Lekkage is een probleem dat u natuurlijk snel opgelost wil hebben. Hoe langer de lekkage duurt, hoe meer schade aan uw woning. Birch lekdetectie is al jaren actief in de regio Zoetermeer. Het team dat gespecialiseerd is in lekkages opsporen in Zoetermeer, heeft ruime ervaring en werkt professioneel.

Lekkage makkelijk opsporen

Sommige lekkages hebben een onbekende oorzaak. Ook die kunnen wij opsporen. Door een visuele inspectie uit te voeren en aan de slag te gaan met metingen en onderzoek, kunnen wij zonder enig breekwerk vaststellen waar uw lekkage vandaan komt. Onze effectieve infrarood scan brengt alles in kaart en uw leidingen worden vakkundig nagekeken op lekkages. Een lekkage opsporen is geen enkel probleem met de techniek van Birch Lekdetectie.

Met behulp van verschillend detectiemethoden zijn wij in staat om lekkages op te sporen zonder sloopwerk. De methodes stellen de ernst van de situatie vast en achterhalen, in de meeste gevallen, de oorzaak van de lekkage.

Afperspomp

Een afperspomp is een goede manier om te bepalen of een waterleiding lekkage vertoont. De leiding wordt langzaam onder druk gebracht om te ontdekken of er drukverlies in de leiding ontstaat. Door dit bij alle leidingen uit te voeren, kunnen we de lekkage opsporen.

Thermografie

Met een infraroodcamera worden de mogelijke lekkages opgespoord door beelden te maken en temperatuurverschillen te identificeren. Een object wordt makkelijk gevonden door de weerkaatsing van de invallende lichtstralen en zendt tegelijk warmtestralen uit die onzichtbaar blijven voor het menselijke oog. Deze warmtestralen worden gezien door de infraroodcamera en analyseert elk punt.

Kleurstof techniek

Kleurstof helpt ook bij het vinden van een lek. Deze techniek geeft een beter beeld van de situatie en wordt bijvoorbeeld toegepast in de afvoer van de douche. Door de kleurstof in de afvoer te gieten kan de eventuele lekkage opgespoord worden.

Vochtmeters

Vochtmeters meten het vochtgehalte van harde materialen en andere bouwmaterialen zonder deze te beschadigen.

 

Bel voor meer informatie over lekkage opsporen in Zoetermeer!