Lekkage opsporen Delft

Birch lekdetectie is actief in de regio Delft. Als u hulp nodig heeft bij het opsporen van lekkages in uw woning, garandeert Birch lekdetectie en oplossing zonder onnodige sloop- en herstelwerk.

Onzichtbare lekkages opsporen

Bij sommige lekkages kunt u met het blote oog niet zien waar de lekkage zit. Ondertussen richt het zichtbare en onzichtbare waterschade aan en heeft u inmiddels zelfs al last van schimmelplekken. Hoe langer de lekkage duurt, hoe groter de kans is op schade aan uw woning. Om dit te voorkomen, is het van belang om de oorzaak snel op te sporen. De professionals lekdetectie in de regio Delft. voeren een visuele inspectie uit en gaan aan de slag met metingen en onderzoek. Er worden infrarood scans gemaakt en alle leidingen worden nagekeken op lekkages. We hoeven niets open te breken om uw lekkage te vinden. Onze werkwijze garandeert een lekdetectie zonder onnodige sloop- en herstelwerk.

Specialisten in lekkage opsporen Delft

Onze lekdetectie specialisten in de regio Delft beschikken over een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van een lekdetectie in woningen. Zo kunnen wij u professioneel van dienst zijn en vinden we de bron van uw lekkage zonder extra breekwerk.

Bel uw verzekeraar

Steeds meer verzekeraars hebben de voorkeur voor een lekdetectie in plaats van het onnodig openbreken van vloeren, plafonds of wanden. Meld vooraf bij uw verzekering dat u gebruik maakt van lekdetectie. Vaak wordt dit vergoed door uw opstalverzekering. Vraag vooraf aan uw verzekeraar of uw lekkage hiervoor in aanmerking komt.

Lekdetectie in Delft

Birch lekdetectie Delft is al jaren actief in de regio. Lekkage is een probleem dat u natuurlijk snel opgelost wil hebben. Wij zorgen dat een van onze detectiespecialisten snel bij u op de stoep staat.