Lekdetectie Voorburg

Birch lekdetectie is actief in Voorburg.

Lekdetectie bij onzichtbare lekkages

Sommige lekkages blijven lang onzichtbaar. Ondertussen richten ze merkbare en onmerkbare schade aan. U kunt last krijgen van schimmelplekken, houtrot, stromend water op vreemde plekken en een hoge luchtvochtigheidsgraad. Hoe langer de lekkage duurt, hoe groter de kans is op schade aan uw woning. Om dit te voorkomen, is het van belang om de oorzaak snel op te sporen. De professionals lekdetectie in de regio Voorburg voeren een visuele inspectie uit en gaan aan de slag met metingen en onderzoek. Er worden infrarood scans gemaakt en alle leidingen worden nagekeken op lekkages. We hoeven niets open te breken om uw lekkage te vinden. Onze werkwijze garandeert een lekdetectie zonder onnodige sloop- en herstelwerk.

Lekdetectie specialisten in Voorburg

Als u hulp nodig heeft bij het opsporen van lekkages in uw woning, garandeert Birch lekdetectie en oplossing zonder onnodige sloop- en herstelwerk. Onze lekdetectie specialisten in de regio Leiden beschikken over een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van een lekdetectie in woningen. Zo kunnen wij u professioneel van dienst zijn en vinden we de bron van uw lekkage zonder extra breekwerk.

Bel uw verzekeraar

Steeds meer verzekeraars hebben de voorkeur voor een lekdetectie in plaats van het onnodig openbreken van vloeren, plafonds of wanden. Meld vooraf bij uw verzekering dat u gebruik maakt van lekdetectie. Vaak wordt dit vergoed door uw opstalverzekering. Vraag vooraf aan uw verzekeraar of uw lekkage hiervoor in aanmerking komt.

Lekdetectie in Voorburg

Birch lekdetectie Voorburg is al jaren actief in de regio. Lekkage is een probleem dat u natuurlijk snel opgelost wil hebben. Wij zorgen dat een van onze detectiespecialisten snel bij u op de stoep staat.