Lekdetectie Noordwijk

Lekdetectie in Noordwijk

Birch lekdetectie is al jaren actief in Noordwijk. De professionals lekdetectie in Noordwijk voeren een visuele inspectie uit en gaan aan de slag met metingen en onderzoek. Er worden infrarood scans gemaakt en alle leidingen worden nagekeken op lekkages. We hoeven niets open te breken om uw lekkage te vinden. Onze werkwijze garandeert een lekdetectie zonder onnodige sloop- en herstelwerk.

 

Lekdetectie bij onzichtbare lekkages

De professionals lekdetectie in Noordwijk voeren een visuele inspectie uit en gaan aan de slag met metingen en onderzoek. Er worden infrarood scans gemaakt en alle leidingen worden nagekeken op lekkages. We hoeven niets open te breken om uw lekkage te vinden. Onze werkwijze garandeert een lekdetectie zonder onnodige sloop- en herstelwerk.

 

Lekdetectie specialisten in Noordwijk

Als u hulp nodig heeft bij het opsporen van lekkages in uw woning, garandeert Birch lekdetectie en oplossing zonder onnodige sloop- en herstelwerk. Onze lekdetectie specialisten in de Noordwijk beschikken over een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van een lekdetectie in woningen. Zo kunnen wij u professioneel van dienst zijn en vinden we de bron van uw lekkage zonder extra breekwerk.

Bel uw verzekeraar

Steeds meer verzekeraars hebben de voorkeur voor een lekdetectie in plaats van het onnodig openbreken van vloeren, plafonds of wanden. Meld vooraf bij uw verzekering dat u gebruik maakt van lekdetectie. Vaak wordt dit vergoed door uw opstalverzekering. Vraag vooraf aan uw verzekeraar of uw lekkage hiervoor in aanmerking komt.

 

Lekdetectie in Noordwijk

Birch lekdetectie heeft professionals in de omgeving Noordwijk. Lekkage is een probleem dat u natuurlijk snel opgelost wil hebben. Wij zorgen dat een van onze detectiespecialisten snel bij u op de stoep staat.