Lekdetectie Den Haag

Lekdetectie Den Haag

Birch Lekdetectie helpt u bij het oplossen van lekkages in uw woning in Den Haag en is al jaren actief in de regio. Hoe langer de lekkage duurt, hoe groter de kans is op schade aan uw woning.

Lekdetectie bij onzichtbare lekkages

Bij sommige lekkages kunt u met het blote oog niet zien waar de lekkage zit. U kunt het dan ook niet oplossen. Ondertussen richt het waterschade aan en heeft u misschien zelfs last van schimmelplekken op de muren, de vloeren of het plafond. Om de schade te voorkomen of ervoor te zorgen dat het niet erger wordt, is het van belang om de oorzaak snel op te sporen. De professionals lekdetectie in Den Haag, voeren een visuele inspectie uit en gaan aan de slag met metingen en onderzoek. Er worden infrarood scans gemaakt en alle leidingen worden nagekeken op lekkages. We hoeven niets open te breken om uw lekkage te vinden. Onze werkwijze garandeert een lekdetectie zonder onnodige sloop- en herstelwerk. 

Lekdetectie specialisten in Den Haag

Onze lekdetectie specialisten in Den Haag beschikken over een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van een lekdetectie in woningen. Zo kunnen wij u professioneel van dienst zijn en vinden we de bron van uw lekkage zonder extra breekwerk.

Bel uw verzekeraar

Steeds meer verzekeraars hebben de voorkeur voor een lekdetectie in plaats van het onnodig openbreken van vloeren, plafonds of wanden. Meld vooraf bij uw verzekering dat u gebruik maakt van lekdetectie. Vaak wordt dit vergoed door uw opstalverzekering. Vraag vooraf aan uw verzekeraar of uw lekkage hiervoor in aanmerking komt.

Lekdetectie in Den Haag

Birch lekdetectie Den Haag is al jaren actief in de regio. Lekkage is een probleem dat u natuurlijk snel opgelost wil hebben. Wij zorgen dat een van onze detectiespecialisten snel bij u op de stoep staat.